چقدر با خواص دمنوش ها آشنا هستید
در این مقاله قصد داریم به خواص برترین دمنوش های گیاهی بپردازیم. امروزه دمنوش ها جزء زندگی روزمره بسیاری از افراد شده است و در طول روز علی الخصوص زمان های خستگی از کار یا زمان های استرس زا از این دمنوش ها بهره می برند. خوشبختانه این دمنوشها را می توانید از صورت اینترنتی خریداری نمائید.
در ابتدا ذکر این نکته ضروری است که دمنوش با چای تفاوت دارد. علت این تفاوت منشاء تهیه هر کدام می باشد. انواع چای که شامل چای سیاه، سبز و اولانگ می باشد از گیاه دارویی کاملیا سیننسیس ایجاد می شود در حالی که دمنوش ها از انواع گیاهان دارویی، ادویه جات، میوه های خشک شده و... تهیه می شوند. به همین دلیل است که دمنوش ها دارای گستره وسیعی از طعم ها و عطرهای مختلف می باشد. در ادامه به معرفی خواص برترین دمنوش ها خواهیم پرداخت.
دمنوش بابونه:
مهم ترین خاصیت این دمنوش ایجاد آرامش در فرد و بهبود خواب شبانه می باشد. تاکنون پژوهش های زیادی در مورد خواص بابونه صورت گرفته است که در تازه ترین آن ها نشان داد مصرف دمنوش بابونه به مدت دو هفته به مادرانی که وضع حمل کرده بودند باعث افزایش بهبود خواب آن ها و همچنین کاهش علائم افسردگی ناشی از زایمان شد. علاوه بر این خاصیت، می توان با مصرف این دمنوش به بهبود مسائلی چون کاهش سطوح چربی خون و کاهش سطوح قند خون چشم دوخت.
دمنوش آویشن:
این دمنوش دارای طبیعت گرم و خشک بوده و اکثر مردم برای خواص ضد سرماخوردگی آن از این دمنوش استفاده می کنند. کافی است به محض اینکه کمی حالات سرماخوردگی در شما ایجاد شد کمی دمنوش آویشن دم کرده و میل کنید تا افول بیماری خود را شاهد باشید. خواص آویشن بسیار زیاد است. اگر معده حساسی دارید و بعد از خوردن غذاهای سنگین احساس ناخوشایندی دارید حتما از این دمنوش بهره ببرید. همچنین این دمنوش طبیعی به دلیل خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی طبیعی خود به ضد عفونی کردن بدن، علی الخصوص دستگاه گوارش انسان کمک شایانی می کند.
دمنوش رازیانه:
این دمنوش مخصوص خانم ها بوده چرا که رازیانه دارای ترکیبات زیادی از هورمون های زنانه بوده و برای آقایان مناسب نیست. اما برای خانم ها می تواند خواص فراوانی را به همراه داشته باشد. برای تهیه این دمنوش می توانید دانه های رازیانه را به خوبی بسابید و روی آن مقداری آب جوش بریزید. چند دقیقه صبر کنید. سپس می توانید از خواص بی نظیر این دمنوش استفاده کنید. این دمنوش برای بهبود سرفه های مزمن بسیار نافع است. در مادران شیرده باعث افزایش شیر می شود. بیماری های تنفسی همچون آسم و برونشیت با این دمنوش بهبود پیدا می کنند.
دمنوش به لیمو:
به لیمو یکی از گیاهان دارویی بوده که در چند سال اخیر مورد توجه واقع شده است و قبل تر از این زیاد با خواص بی نظیر این گیاه آشنا نبودند. دمنوش به لیمو دارای انواع آنتی اکسیدان از قبیل گرانول بوده که این مسئله باعث شده است برای اکثر ارگان های بدن مفید باشد. یکی از مهم ترین خاصیت های به لیمو کمک به کاهش اشتها و لاغری انسان می باشد. وجود آنتی اکسیدان ها همچنین باعث خواص ضد التهابی در این دمنوش شده است که به کاهش التهابات و درد مفاصل کمک می کند.
دمنوش نعناع:
این دمنوش که در فصول گرم سال طرفدار بیشتری دارد بیشتر به خاطر خواص مهمی که برای دستگاه گوارش انسان دارد اهمیت زیادی پیدا کرده است. خواص نعناع بسیار زیاد است. دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده و برای جلوگیری از حالت تهوع و سوءهاضمه بسیار مفید است.
دمنوش به:
دمنوش به از دسته دمنوش هایی است که از میوه ها تهیه می شود. همانطور که می دانید به دارای انواع مختلفی از ویتامین هاست که با دم کردن آن به دمنوش منتقل می شود و خواص آن وارد بدن ما می شود. تهیه این دمنوش نیز بسیار ساده است کافی است در ابتدا تکه های به را خشک کرده و با مقداری آب جوش آن را دم کنید. می توانید دمنوش ترکیبی به و سیب را هم امتحان کنید. طعم شگفت انگیزی دارد.
دمنوش گل محمدی:
این دمنوش با کمک غنچه های گل محمدی قابل تهیه است. عطر و طعم این دمنوش بی نظیر است و علاوه بر طعم خوب آن باید از خواص زیاد این غنچه ها نیز آگاهی پیدا کنید. دمنوش گل محمدی به بخش های مختلفی از بدن من جمله بهبود مسائل زیبایی انسان، کمک به تناسب اندام، ایجاد خواب شبانه با کیفیت، بهبود بیماری افسردگی، تقویت قوای ایمنی بدن، کمک به کبد و جلوگیری از سرطان کمک می کند.
دمنوش پونه:
پونه یکی از گیاهان دارویی پر طرفدار در کشور ایران می باشد که می توانید از عطاری آنلاین خریداری نمایید. از این گیاه مردم در آشپزی به میزان زیادی استفاده می کنند. اما باید بدانید دمنوش آن نیز بسیار نافع بوده و خواص بیشتری را نصیب بدن شما خواهد کرد. طبیعت این دمنوش گرم و خشک است و دارای خواص ضد عفونی کنندگی طبیعی بدن می باشد. به خاطر همین خاصیت است که برای انواع سرماخوردگی و آنفولانزا مناسب می باشد و در کنار دمنوش آویشن می تواند به بهبود بیماری های ویروسی کمک شایانی نماید. جالب است بدانید پونه دارای خواص آرامش بخشی نیز می باشد و در صورت ابتلا به بیماری به خواب بهتر بیمار و استراحت بیشتر او کمک نیز می کند.
دمنوش بهار نارنج:
بهارنارنج نیز جزء گیاهان دارویی آرامش بخش همچون اسطوخودوس، سنبل الطیب و بادرنجبویه می باشد. این گیاه نیز دارای طبع گرم و خشک بوده و خواص بی نظیری چون تقویت اعصاب، بهبود انواع سردردهای مزمن میگرنی، ایجاد خواب با کیفیت، رفع مسائل گوارشی همچون نفخ و سوءهاضمه و تقویت قوای ایمنی بدن دارا می باشد.
از این دمنوش و سایر دمنوش ها نباید به طور مکرر و زیاد استفاده شود چرا که می تواند عوارضی را به همراه داشته باشد. برای تهیه این دمنوش بهتر است گل های بهارنارنج را با مقداری آب جوش دم کرده و در نهایت یک قاشق چایخوری عسل به آن اضافه کنید.